Jestem randomową osobą która obejrzała jego aby nie skłamać 15-20 odcinków, ale podejście ma bardzo dobre i moje argumenty was miażdżą z tego co widzęŁysy, tak cie ruszyło ze aż zalogowales sie na forum? Czy jestes jednym z jego "specjalistów"?
Jestem randomową osobą która obejrzała jego aby nie skłamać 15-20 odcinków, ale podejście ma bardzo dobre i moje argumenty was miażdżą z tego co widzęŁysy, tak cie ruszyło ze aż zalogowales sie na forum? Czy jestes jednym z jego "specjalistów"?
jak prasa na złomowisku ladżajne pierwszej generacji.argumenty was miażdżą
oczywiście, że tak. poraz kolejny masz rację randomowa osobo.Pierwsza lepsza osoba mówiąca prawdę was gasi z miejsca
oczywiście, że tak. poraz kolejny masz rację randomowa osobo.
Nie mówi tak, wyciąłeś to z kontekstu, on podchodzi do tego jak człowiek po prostu. Nawiązał do warsztatów bo sporo tak zwanych firm leci w ch***Haha, może i zarabiać 200k z jutuba, kolejne 200k z warsztatu. Daj mu boże zdrowa! Serio !
Nic mi do tego ile on zarabia. Niech tylko nie pieprzy, że wszystkie warsztaty kradną, oszukują a on jest taki zajebisty i ach och...
w każdym zawodzie są czarne owce. powiem więcej, każdy ma coś na sumieniu. tylko łysy jest omnibusem według ciebie. wciska farmazony a ludzie co nie mają pojęcia o temacie, łykają to jak pelikany. jak napiszesz że to nie prawda, to znaczy że pod żuchwą masz sporych rozmiarów skórny worek.bo sporo tak zwanych firm leci w ch***
Nie wiem dokładnie bo nie oglądam go za długo, skoro tak to niech będzie on jak piszecie robi w kulki 5% klientów a reszta warsztatów w 99% to gdzie lepiej pójść?Jak otwierał warsztat to na swoich filmilach namawiał żeby to niego przyjeżdżać, bo inni to zło, że oszukują itp. To był własnie kontekst.
Jestem randomową osobą która obejrzała jego aby nie skłamać 15-20 odcinków, ale podejście ma bardzo dobre i moje argumenty was miażdżą z tego co widzę
ostatnio rura mu mięknie bo zaczyna opowiadać jak to trzeba zrozumieć mechanika ..Nie oglądam ale co, łysy jedzie po wszystkich dookoła?
Dajesz rade go oglądać?ostatnio rura mu mięknie bo zaczyna opowiadać jak to trzeba zrozumieć mechanika ..
zobaczyłem ostatnio bo tytuł sugerował to co zawsze... ale widać że jakieś procesy myślowe tam zaszły u niego .. może zrozumie że przy rzucaniu gównem można się ubrudzić... a dlaczego wogóle o tym nikim pisze .. bo przypadkowo kiedyś oglądnąłem jeden jego film w którym nazwał wszystkich mechaników złodziejami i oszustami, a na tym punkcie jestem szczególnie uczulony.. więc łysy pajac zostanie dla mnie tylko pajacem ..Dajesz rade go oglądać?
Ten sawick czy jak tam mu to ja nazywam takich facebooki. Takich glupkow pelno na tych paradach równosci. Nie ma co sie przejmować tym lysym. On straszy na joutubie tych co mu ukradli katy hehe. To pozorant smieszny. A i tak roboty starczy dla wszystkich. Dzwonia. Prosza o terminy. Nawet w niedziele nie daja odpoczac. To świnie bo plujesz im w gebe a i tak powiedza ze deszcz pada. A lysemu nie uda sie kampania. Widocznie jest milion tumanow kompletnych w polsce. I 35 milionow normalnych co nawet nie wiedza co to za glupek ktory jest lysy i ma durny kucyk.