• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

M4K Garage - mechanika widziana okiem youtubera

jhosef

SuperMechanior
Punktów
33
Miasto
Gdańsk
To można kupić za 8 i mieć kolejne 8 na malinkowanie.
Octavia 2000r za 16 koła to jest kosmos. Mówimy o samochodzie pełnoletnim, który zacznie powoli gnić. I jak by się nad nim poprzedni właściciel nie uwijał to i tak zacznie wychodzić w kryzys wieku.

Taka seria filmików na YT "Mafia dla Psa" - akcja charytatywna allegro.

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
A Ci co piszą, że warta max 6tys. to weźcie tę kasę i pojedźcie coś kupić... gwarantuje Wam, że same ulepy w tej cenie.

Znajomy wychaczył ostatnio 2.0 z gazem ! POLSKI SALOn !! 2gi właściciel za 4200 polskich nowych cebulionów!!! coś nierówno chodziła po wymianie kabli świec uszczelnieniu dolotu jak W zegarku kompresja wzór na każdym garczku. W pięknym FIOLETOWYM kolorze.... Więc ten teges.
Tanie g#wno to jest bo stare i szpetne a mamy rok 2020za progiem, nie 2005

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jednak kupił w ciemno... jeżeli okazałoby się, że jednaj silnik to wtopiłby prawie 5k...

Najgorzej chyba kupić furę to 10k... kosmos jakiś.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Trochę śmiech, jak jednym złym posunięciem można sobie zrazić dużą część "widzów".

Mikiciuk z polskiego ferrari -> silnik w M4k.

:D

Smutne trochę, co można za suba zrobić. Jak to mówią świat rządzi się swoimi prawami, a $$ sama z nieba nie leci*

(* nie dotyczy beneficjentów programu 500+, deputatów na węgiel i ogólne dopłat do wszystkiego z dupy).

Z całkiem luźnego i takiego "nie na siłę" programu (Polskie Porsche, Ferrari w cenie jelcza) zrobili show and shine. Grudzień na kalendarzu nie wybacza, święta się same nie sfinansują :D

Pomijam fakt, czy oni to zrobią, i ewentualnie z jakim skutkiem. To nie jest technika kosmiczna, fabryczny manual w rękę, trochę kluczy oraz wiedzy , język angielski i nawet wyuczona małpa to poskłada.

Piszę, to nie dlatego, że "zazdraszczam i szlag mnie trafia, bo tak !", tylko dlatego, że ceniłem te programy właśnie za ludzi z pasją, którzy w tym siedzą od lat, a tutaj ni z gruchy, ni z pietruchy - wpada na szkoło coś co ma tylko nakręcać jakieś słupki w statystykach...

Szkoda.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
E... tam pawcar, nie przesadzaj...:D
Moim zdaniem to michu nawet się nie dotknie do tego silnika- złożą go jego mechanicy- czy są dobrzy, czy źli- nie mi to oceniać, a już na pewno nie przez pryzmat ich szefa...

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Pisałem raczej o samym fakcie kooperacji owych panów niż o aspektach technicznych. To już spada na drugi plan w tym momencie. Zapewne jego ekipa z pierwszej łapanie nie jest i coś tam chłopaki ogarniaja. Tzw. Młody dynamiczny zespół :D

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Poprostu chłop ma krótka pamięć.

Dbanan992

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Luton
Jest tutaj ktoś z Kościerzyny czy gdzie on ma ten warsztat? I mógłby opisać jak to z nim tam wygląda? Czy jest taki zajebisty jak mówi o sobie i jak to jego przydupasy w komentarzach na yt piszą?

Lebiedz

SuperMechanior
Punktów
170
No to chyba nie kupię już żadnej nasadki z kingtona bo mi się jego faciata będzie w nich odbijać :D

Do góry Bottom