toomii76
toomi
Gdybym nie używał głowy to do tej pory bym robił u jakiegoś paparucha który wykopał sobie dziurę w ziemi i myśli że to kanał heheTeraz jak bym zaczynał to zdecydowanie więcej używał bym głowy, a nie mięśni...![]()
Gdybym nie używał głowy to do tej pory bym robił u jakiegoś paparucha który wykopał sobie dziurę w ziemi i myśli że to kanał heheTeraz jak bym zaczynał to zdecydowanie więcej używał bym głowy, a nie mięśni...![]()
Widzę ze nie tylko ja pracowalem u takiegi delikwenta tyle ze ja jeszcze sobie musialem pogłębić bo na kucaka sie robiło a deski takie że noga zostala w kanale, ból niesamowity...Gdybym nie używał głowy to do tej pory bym robił u jakiegoś paparucha który wykopał sobie dziurę w ziemi i myśli że to kanał hehe

Bóg stworzył go na swoje podobieństwo. Chyba o tym nie zapomniałeś?Boga nie mieszajmy w związku z tym wytatuowanym tłustym prosiakiem.

przestańcie patrzeć na łysego przez pryzmat mechanika, tylko menedżera... mechaników to on sobie zatrudni i to oni będą zap...ać na te opłaty... a on będzie se filmiki nagrywał i kasę liczył

Chyba coś Ci ucięło z przy wymianie klocków '-)
Obczajcie to i dawać lajki
Dokładnie...przestańcie patrzeć na łysego przez pryzmat mechanika, tylko menedżera... mechaników to on sobie zatrudni i to oni będą zap...ać na te opłaty... a on będzie se filmiki nagrywał i kasę liczył
K...wa, że też ja nie wpadłem na taki biznes...pewnie za głupi jestem... i trza jutro iść śrubki kręcić...
![]()