• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

M4K Garage - mechanika widziana okiem youtubera

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Ten cały łysy wyglada mi na takiego co sie kąpie z tatą. Juz widze te tłumy na otwarciu. Pryszczatych małolatów z pustymi kieszeniami. Poczekajcie rok czy dwa. To bedzie piekna klapa.

N.O.R.

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
35
Miasto
Suwałki
Gdybym nie używał głowy to do tej pory bym robił u jakiegoś paparucha który wykopał sobie dziurę w ziemi i myśli że to kanał hehe
Widzę ze nie tylko ja pracowalem u takiegi delikwenta tyle ze ja jeszcze sobie musialem pogłębić bo na kucaka sie robiło a deski takie że noga zostala w kanale, ból niesamowity...

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
To już we Wroclawiu nie będzie zarobku bo łysy otwiera warsztat?

To już we Wroclawiu nie będzie zarobku bo łysy otwiera warsztat?

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Niech otwiera. Skoro jest popyt to w czym problem ? Niech mu Bóg da, a o mnie nie zapomni.

Po tym co nasluchalem się od znajomych to aż włos się na głowie jeży. Co jeden papudrok to lepszy :D

Naturalnie nie można generalizowac, ale tych negatywnych opinii jest przewaga.

Jeżeli kogoś przerasta w 2019 roku wymiana rozrządu z ustawieniem synchronizacji w silniku bkd 2.0 tdi, to o czym tutaj mówimy ?!

Rozbawił mnie tylko komentarz mechanika "skoro jest 0 to jest idealnie" szkoda, że nie wpadł na to, że ciągłe 0 oznacza wynik poza zakresem...

:D

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Boga nie mieszajmy w związku z tym wytatuowanym tłustym prosiakiem. Rośnie w necie kadra tłuków ktorzy będą szkolić nastepnych.

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Moim zdaniem warsztat we wrocku nie jest jego tylko jakaś franczyza. Łysy daje gębę i będzie brał za to nie małe pieniądze.

Sam warsztat spoko, ale skoro Łysy teraz ma stawki u siebie 150/h w miastach 20-sto tysięcznych, gdzie w warsztacie nie ma nawet kibla dla klienta, to w warsztacie super-wypas jaki ma być ten Wrocław będzie musiał mieć stawkę chyba z 200/h żeby to utrzymać. Życzę oczywiście powodzenia, bo wtedy ja też będę mógł podnieść stawki do góry :)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No Pany, jak ktoś liczył na passerati od łysego... to już nie aktualne:D tylko nie płakać...:D

Mereth92

SuperMechanior
Punktów
57
Jak otworzy jeszcze kilka punktów to nie będzie w stanie nad nimi zapanować.
Nie ważne jak dobrą ekipę sobie zatrudni w każdym z warsztatów to i tak zaraz zacznie się kombinowanie, olewanie klienta, partolenie roboty itp. Zobaczymy jak wtedy sobie z tym wszystkim poradzi jak zacznie pojawiać się coraz więcej negatywnych opinii.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Rzecz ważna to obiekty w których prowadzona jest DG a więc ich powierzchnia ich metraż .Przecież za każdy metr kw. takiej powierzchni trzeba płacić nie małe pieniądze ..podejrzewam że w większości będzie to na zasadzie wynajmu a to też kosztuje .Rozmach duży ale i koszty nie małe ...może zabraknąć pieniędzy ,optymizmu i pomysłów aby się z tym zmierzyć .Ale ponoć nie ma rzeczy nie możliwych , na otwieranie szampana jeszcze za wcześnie ...ale czas pokaże jak to się potoczy ....nie mniej jednak tak kolorowo nie będzie biorąc również pod uwagę polskie realia .

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Nie No spoko. Miesiąc dwa pociągnie. Pozniej aura zajebistosci opadnie i tyle w temacie. Utrzymać 1400 m. kw. to jest wyzwanie. I tym wssystkim ma zarządzać łysy głąb bez pojęcia o mechanice

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Dokładnie...:D przestańcie patrzeć na łysego przez pryzmat mechanika, tylko menedżera... mechaników to on sobie zatrudni i to oni będą zap...ać na te opłaty... a on będzie se filmiki nagrywał i kasę liczył:D
K...wa, że też ja nie wpadłem na taki biznes...:meh: pewnie za głupi jestem... i trza jutro iść śrubki kręcić...:rolleyes::D

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Dokładnie...:D przestańcie patrzeć na łysego przez pryzmat mechanika, tylko menedżera... mechaników to on sobie zatrudni i to oni będą zap...ać na te opłaty... a on będzie se filmiki nagrywał i kasę liczył:D
K...wa, że też ja nie wpadłem na taki biznes...:meh: pewnie za głupi jestem... i trza jutro iść śrubki kręcić...:rolleyes::D

He he ja caly czas srubki odkrecam i dobrze z tego zyje

Do góry Bottom