• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

M4K Garage - mechanika widziana okiem youtubera

CubeBonus

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
Kraków
https://streamable.com/n3qdv

Aż dziwne, ciekawe czy zapomniał że handlował, czy faktycznie mija się z prawdą by nie wyszło że okłamywał ludzi. Moge przypuszczac na podstawie tego filmu że nadal kłamie.

126marcin

SuperMechanior
Punktów
23
Miasto
Włocławek
Mnie to dziwi, dlaczego spośród miliona wyznawców jego kościoła nie znalazł się ktoś chętny na tą przezajebistą skodę ...

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Ja też się zacząłem bawić w jutjubera. Co o tym myślicie ludzie będą maku....ać lajki

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Podobno Skoda sprzedana :D

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
...jak patrzę na Pana po lewej ---to mam wrażenie że Skoda została połknięta :D:D !

Dbanan992

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Luton
Opowiada swoją historię, jak to zaczynał, jak to źle mu życzyli, ale jak to dał radę. I ogólnie że jest zajebisty.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
E... tam pany... chyba trochę zazdrość was zaślepia...:meh:
Proponuję obejrzeć filmik od 6:15 minuty do 9 minuty...
A dlaczego- bo gatki ,,łysego,, mnie nie ruszają, ale warunki pracy mechanika -jako pracownika i mechanika- jak najbardziej- a w tym czasie jest wszystko pokazane...
W ilu warsztatach jest taki standard ?
Ciekawe jeszcze jakie warunki godzinowo- płacowe zaproponuje mechanikom, bo pewnie będzie ,,casting,,...:D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Gdyby mi pieniądze się znalazły jak jemu, to miałbym ładniejszy warsztat od jego. Ale ja na wszystko mimo przeciwnościom losu zarobiłem własnymi rękoma i to nieraz w polowych warunkach. A tak robię w warunkach jakich robię ale staram się robić dokładnie i czysto.
Nie mam też sponsorów. Wszystko kupuje za swoje.
I tak, to moja wina że jestem gamoń i nie zostałem jutuberem jak miszcz łysy.

I tak, jestem zdania że jeśli nie ma się godnych warunków nie powinno się zatrudniać pracowników.

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Skoro "rozmowy" trwają nad Warszawą, a warunkami pracy u niego jesteś zachwycony to weźmiesz udział w "castingu"? :D
Nie nie wezmę, bo pracuję w podobnych warunkach socjalnych, godzinówkę też mam dobrą i kasa też się zgadza- więc nie widzę powodu aby coś zmieniać... ale jeszcze prawie 2 latka wstecz to bym się ani minuty nie zastanawiał nad tym, aby się udać na taką rozmowę...:D

Ale ja na wszystko mimo przeciwnościom losu zarobiłem własnymi rękoma i to nieraz w polowych warunkach.
Szanuje bardzo, bo podobnie doszedłem do wszystkiego... ale z perspektywy czasu wiem, że byłem idiotą, bo latka lecą, a kręgosłupa i stawów nikt mi nie zwróci... a leczenie kosztuje...:meh:
Teraz jak bym zaczynał to zdecydowanie więcej używał bym głowy, a nie mięśni...:rolleyes:

Do góry Bottom