auto zostało leżeć na jednej stronie. Na szczęście nikogo nie było pod samochodem 
w aucie tylko próg i trochę dachu do naprawy 
dobre dobre odrazu obudzony lepiejZalało mi w nocy kanał rano najechałem tyłem i starym zwyczajem łapię się grilla i chlup po szyje od tej pory wchodzę po schodkach![]()
Dobrenajdziwniejsze przypadki mam codziennie jak szukam narzędzi, mój kolega potrafi zostawic klucze itp. dosłownie wszędzie.
nasz kolega jest w tym względzie As-em
, ale ja przed oddaniem samochodu zawsze sprawdzam czy nic nie zostawiłem.Zalało mi w nocy kanał rano najechałem tyłem i starym zwyczajem łapię się grilla i chlup po szyje od tej pory wchodzę po schodkach![]()
Potem jeszcze pół dnia chodził w mokrych gaciach, bo nie miał nic roboczego na zmianę 
zamieniałem, kupowałem
(wykąpałem filtr pod prysznicem bo był brudny zakleił się na amen ) Od tamtego czasu filtry zawsze wymieniam i uśmiecham się w duchu do tych co mówią, że może wyczyścić filtr powietrza.
Dlatego poszedłem do szkoły na elektro-mechanika sam. i tak do dziś te auta się kleci juz 24 lataNie podniosłem samochód na podnośniku tylne koła się obracały a przednie 2* czyli d0 5cm po obwodzie dalej byłem w szoku bo wykluczyłem w ten sposób ewentualny kawał bo wszyscy się zanosili ze śmiechu tylko nie ja .zablokował sie reczny?
panowie mechanicy ?Szpilek przecież nie wymieniałem dla ułatwienia dodam zablokowało tylko przednie koła a układ napędowy był ok.za długie szpilki wobec felgi