tom73
Początkujący
Witam wszystkich serdecznie.
Witam wszystkich serdecznie . Mam na ime Kamil jestem mechanikiem. Zyje i pracuje w Wielkiej Brytanii niedaleko Londynu w hrbstwie Essex. Garaż w kotorym pracuje na chwile obecną zajmuje się przebudową ( regeneracja ) silników .Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!

) dla warszatów samochodowych i lakierniczych.Witam wszystkich mam wielką prośbę zablowalo mi się radio fiat 500 2008rRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
WRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam I pozdrawiam ubrudzonych...Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!