• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
HARLOW
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie . Mam na ime Kamil jestem mechanikiem. Zyje i pracuje w Wielkiej Brytanii niedaleko Londynu w hrbstwie Essex. Garaż w kotorym pracuje na chwile obecną zajmuje się przebudową ( regeneracja ) silników .

Pedington

Początkujący
Punktów
6
Serdecznie witam ogół mechaników.
Jak znalazłem forum ? wieloletnie "zboczenie zawodowe" w branży.

Klemens76

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry, witam wszystkich forumowiczów i osoby odpowiedzialne za funkcjonowanie strony. Znalazłem tą stronę przypadkiem, gdyż potrzebuję pomocy z kodem do radia. Mam nadzieję że uda mi się tu znaleźć rozwiązanie przy pomocy specjalistów

Punktów
0
Cześć wszystkim , reprezentujemy sklep lakiernik.store z akcesoriami (jak można się domyślić po nazwie ;) ) dla warszatów samochodowych i lakierniczych.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Kwiatek weź no zmień Avatar. To tak jak byś chodził z flagą USA po Moskwie

Sabina7705

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich mam wielką prośbę zablowalo mi się radio fiat 500 2008r
Czy ktoś wie jak odblowac bo już raz zapłaciłam opłatę i podano mi zły kod dalej radio zablowane

marek 2741

Nowy
Punktów
0

Witam!
W

Witam!
Witam I pozdrawiam ubrudzonych...
Automatyczne połączenie postów:

Pozdrawiam Was...
Automatyczne połączenie postów:

Witam mam problem z transit mk8 2.0 eco blue.Na wolnych obrotach 800 zwiekszajac obroty zadymia na czarno..Nowe wtryski EGR DPF czyste.Blad P258-E PTO dzialanie przelacznika wlaczania.Dymi na czarno przy ruszaniu z ronda .Moze jakies podpowiedzi proszę.

Ostatnia edycja:

extino

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie. Prowadzę własny warsztat. Zajmuję się elektryką samochodową i ciężkimi przypadkami na co dzień. Specjalizuję się w BMW, MERCEDES jak i grupie VAGa.

Do góry Bottom