Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam ponownie wracm do problemu z ad blue , trzy tygodnie temu byłem u mechanika zrobił mi reset komputera bo nie pokazywał zadnego błedu i uznał ze sie musiało coś zawiesić ,dwa tygodnie było wszystko ok . Ale problem powrocił i dziś po kolejnym sprawdzeniu wykazało błąd pierwszy to P20EE- wydajność katalizatora magazynowania NOX ponizej progu i 2) P2BAD -nieznany typ usterki przekraczajacy NOX , czy ktos sie z takim czyms juz spotkał i jak temu zaradzić auto to astra k 1,6 cdti 110 ,136 ps 2019 r. ...pozdrawiamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich bardzo serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Chciałabym się dopytać czy ktoś miał może problem z łańcuszkiem 7mm wałków rozrządu w pojeździe Ford Focus (1.5 TDCi EcoBlue) 2018r. Właśnie mam taką sytuację i chcę się przygotować do rozmowy z FORDEM, bo z tego co wiem był to błąd konstrukcyjny i ford czasami uznaje reklamację a czasami partycypuje w kosztach.Witam wszystkich bardzo serdecznie
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam