• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Ozikson

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
witam pomagam tacie naprawić naszego seata potrzebujemy schemat podciśnień w silniku vw bmn

Bożka

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie
4 minut temu
Witam, posiadam Forda Mondeo mk3 2.0, 2002 benzyna, ostatnio zaniepokoił mnie bak paliwa a dokładnie jego obejmy ,producent pusze że są dwie jednak na środku jest tak jakby miejsce na trzecią obejmę...czy ktoś mógłby mi pomóc to zweryfikowac

Załączniki

• 20250625_210227.jpg
    20250625_210227.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 2

aleks2727

Nowy
Punktów
0
Miasto
Toruń
Witam serdecznie i kłaniam się z wyrazami szacunku za tak potężną kopalnie wiedzy oraz informacji oraz zbiór cennych rad, porad itp ;) Pierwszy raz zostałem włascicielem amerykańskiego auta z którym się cały czas poznaję i tym sposobem trafiłem tutaj na forum, które już przyniosło mi masę cennych informacji oraz porad odnośnie mojego pojazdu. Dziekuję Twórcom i wszystkim tworzącym to forum, stanowicie nieocenioną pomoc dla takich laików jak ja w dziedzinie mechaniki i pojazdów :) pozdrawiam serdecznie

andrewbo1

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam serdecznie,poszukuje wiadomosci odnosnie wymiany oleju w automatycznej skrzyni biegow VW Crafter 2008.

kajti_0

Początkujący
Punktów
0
Cześć wszystkim! Wydaje się to być najbardziej aktywne forum mechaniczne, stąd też się tutaj zarejestrowałem :)

Do góry Bottom