• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

wykrzy

Nowy
Punktów
0
Miasto
Pomiechówek
Siema wszystkim.
Trafiłem tu bo macie prawdopodobnie schemat do CDN tfsi a jest mi strasznie potrzebny :p
A tak ogólnie w dużym skrócie to mechanikuje sobie w takim jednym warsztaciku....
Pozdro ALL

Klaus01

Nowy
Punktów
0
Miasto
Zawiercie, Śląskie
Witam wszystkich na forum. Zarejestrowałem się, aby zaciągnąć wiedzy na temat mechaniki i diagnostyki samochodów. Myślę że na tym forum znajdą się mechanicy lub pasionaci 4 kółek z odpowiednią wiedzą. Z poważaniem Krzysztof.

Punktów
0
Miasto
Złocieniec
Witam wszystkich serdecznie!!! Mechaniką pojazdową zajmuję się od 1997 r,chętnie wymienię się swoimi doświadczeniami .

Andre42212

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdańsk
Witam wszystkich. Zarejestrowałem się z prostego powodu. Nawet najlepszy mechanik nie wie wszystkiego i czasem potrzebuje pomocy oraz wiedzy innych. Myślę że forum ułatwi mi rozwiazywanie problemow które chyba każdy z nas nie raz mial przy jakimś aucie. Mam nadzieję że i ja będę mógł podzielic sie wiedzą z wami i komus uda sie pomoc.

Pacjent

Nowy
Punktów
0
Miasto
Puławy
Witam wszystkich serdecznie, nie jestem mechanikiem, ale jeśli coś sam mogę i potrafię przy swoich Vołovinkach zrobić/naprawić to robię, ale grubsze rzeczy zostawiam jednak fachowcom. Jestem chemikiem, pozdrawiam z Lubelszczyzny.

Do góry Bottom