Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam wszystkich na forum, zakupiłem podnośnik dwukolumnowy hydrauliczny Stenhoj MAESTRO-H 1992 roku dla własnych potrzeb, czy ktoś posiada instrukcje montażowe i serwisowe z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Moi drodzy czy ktoś wie jaki jest mechanizm albo gdzie można go zobaczyć gdy naciskam czerwony ( rysunek 1) to wyskakuje niebieski (rysunek 2)?
Ślicznie dziękuję za pomoc!
Cześć wszystkim! Wpadłem na forum przez google przy poszukiwaniu informacji o testerze diagnostycznym i zarejestrowałem się z ciekawości żeby zobaczyć się co tutaj dzieje
Nie jestem zawodowym mechanikiem, ale mam kilka autek - głównie "włoszczyzna"
Staram się jak najwięcej napraw robić samodzielnie.
Myślę, że znajdę tutaj wiele porad, sam chętnie podzielę się wiedzą
Witam wszystkich...Natknąłem się na Wasze forum juz parę miesięcy wcześniej-super sprawa!!!
Jestem mechanikiem z wykształcenia jak równiez z zamiłowania,niestety chwilowo w spoczynku(sprawy rodzinne). Oczywiście gdy tylko czas pozwala jestem na warsztaciebo i jak bez tego życ.
Witam serdeczne.
Proszę o pomoc odłączyłem akumulator i rozkodowalem radio w renault grand espace 4 2007 jest jakiś uniwersalny kod?. Widzę że niektórzy tu podają nr radia czy to konieczne? Gdzie znajduje się ten nr ewentualnie? Z góry dziękuję