• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

FRANIO33

Nowy
Punktów
0
Miasto
KIEŁCZÓW
Witam wszystkich na forum, zakupiłem podnośnik dwukolumnowy hydrauliczny Stenhoj MAESTRO-H 1992 roku dla własnych potrzeb, czy ktoś posiada instrukcje montażowe i serwisowe z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Załączniki

• 20170929_090404.jpg
    20170929_090404.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 1
Punktów
0
Miasto
Lublin
Witam szanowni ślicznie !!!

Moi drodzy czy ktoś wie jaki jest mechanizm albo gdzie można go zobaczyć gdy naciskam czerwony ( rysunek 1) to wyskakuje niebieski (rysunek 2)?
Ślicznie dziękuję za pomoc!

Punktów
0
Miasto
Szczecin
Witam wszystkich serdecznie.
Mieszkam w Szczecinie i jestem samoukiem który śledzi chwilę Wasze forum.
Pozdrawiam

Babeer

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Skierniewice
Cześć wszystkim! Wpadłem na forum przez google przy poszukiwaniu informacji o testerze diagnostycznym i zarejestrowałem się z ciekawości żeby zobaczyć się co tutaj dzieje :D

Master79

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gliwice
Witam wszystkich.

Nie jestem zawodowym mechanikiem, ale mam kilka autek - głównie "włoszczyzna" :)
Staram się jak najwięcej napraw robić samodzielnie.
Myślę, że znajdę tutaj wiele porad, sam chętnie podzielę się wiedzą :)

jerzyjuras

Nowy
Punktów
0
Miasto
KIELCE
Witam wszystkich...Natknąłem się na Wasze forum juz parę miesięcy wcześniej-super sprawa!!!
Jestem mechanikiem z wykształcenia jak równiez z zamiłowania,niestety chwilowo w spoczynku(sprawy rodzinne). Oczywiście gdy tylko czas pozwala jestem na warsztacie;)bo i jak bez tego życ.

Pozdrawiam

Marcinozm

Nowy
Punktów
0
Miasto
ozimek
Witam, mechanikiem nie jestem ale od zawsze swoje samochody serwisuje we własnym zakresie, myślę ze w razie potrzeby otrzymam od was pomoc :D

Jenson

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam serdeczne.
Proszę o pomoc odłączyłem akumulator i rozkodowalem radio w renault grand espace 4 2007 jest jakiś uniwersalny kod?. Widzę że niektórzy tu podają nr radia czy to konieczne? Gdzie znajduje się ten nr ewentualnie? Z góry dziękuję

Do góry Bottom