• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Stanek892

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lubień
Witam wszystkich serdecznie!!! Trochę mechanikuję ok 30 lat :) Wierzę że razem można więcej...

ASANTA71

Nowy
Punktów
0
Miasto
SLAWA
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam mam na imie Tomek znalazlem was gdyz jestem wlascicielem Forda Fokusa i...... wymienilllem akumulator w mojej foce i niestety nie mam kodu do radia !

mikkei

Nowy
Punktów
0
Miasto
ck
Witam , zalogowałem sie do was aby czerpac z wielkiej wiedzy internetów - no i ze macie torrenta do ELSY.\\tak btw potrzebna mi ona bo musze sam sobie naprawic rozrzad w starym audi r5 tdi po mechaniku debili ktory mi poprzestawial cos - i wysterowal silnik na oko..... mechanik debil robil auto po stluczce i nie chcialo odpalac to grzebal tam gdzie nie trzeba... tak btw rozrzad bede robil 1 raz w zyciu ale luz, robilem juz rozrzady 1 raz w zyciu w motocyklach - 2 x honda cbr 600 i 900 - demontaz walków rozrzadu , lancuszków i takie tam - jak narazie silniki chodzą nie wybuchly mimo ze kreca sie po 15 tys obr na min - jc na co dzien pracuje w biurze przy dokumentach ale wieczorem lubie pogrzebac w smarach. Pozdrawiam

AnnaSowa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Stargard
Witam. Znalazłam Was przypadkowo. Szukałam pomocy w kodzie do radia. Jestem mamą dwóch dziewczynek. Jeżdżę Ford fusion. To mój drugi samochód. Przed nim miałam VW Golf z 89 roku ☺️ pozdrawiam

Soltys2607

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Krzeszowice
Witam użytkowników tego bardzo dobrego moim zdaniem forum. Zaglądałem tutaj bardzo często i
przed rejestracją.

Do góry Bottom