• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

arni2202

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bogatynia
Witam wszystkich pasjonatów motoryzacji, którzy nie boją się pobrudzić próbując coś naprawić

74nitro

Nowy
Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam Wszystkich!
Dostałem informację o tym forum, na forum PT Cruisera - jako polecane w szczególnych przypadkach. Od tygodnia posiadam Chryslera PT Cruisera, i staram się poszerzać swoją wiedzę ogólną , oraz rozwiązywać pojawiające się problemy samodzielnie, z pomocą innych użytkowników - i ( mam nadzieję ) Was... :)

MarioGTI

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biała
Witam wszystkich .Mam na imie Mariusz mieszkam w Bielsku-Białej .A forum znalazłem przypadkiem ,szukając coś o wtryskach i ich kodach błędów.Do zobaczenia na forum :)

Danieldg

Nowy
Punktów
0
Miasto
Dabrowa Górnicza
Witam posiadam fiata punto 1. 1997r moc 1.1
Mam taki problem wyjezdzajac na wakacje zostawilem samochod na 10 dni nie byl odpalany gdy wrocilem chcialem go odpalic i nic wiec naladowalem akumulator i to samo sprawdzalem na innym i tez to samo sprawdzilem swiece, sa dobre. Jak probuje go odpalic to rozrusznik kreci i zwalnia i tak caly czas. Pomocy z gory dziekuje.

Bartazz1983

Początkujący
Punktów
5
Miasto
Poznań
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję, że również dołożę swoją małą cegiełkę swojej wiedzy którą posiadam. Pozdrawiam

marcinbmw

Gaduła
Punktów
5
Miasto
jasło
Cześć witam się z wami jestem Marcin mam narzeczona mamę tatę ,trójkę rodzeństwa i dwie babcie a i nie pije od niedzieli do piatku

Do góry Bottom