• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Marek52

Nowy
Punktów
0
Miasto
Katowice
Witam wszystkich. Ja, to bardziej mechanik amator jestem. Lubię dłubać w moim 27 letnim W201.

ŁukaszMK3

Nowy
Punktów
0
Miasto
Głogów
Witam wszystkich forumowiczów, Łukasz z Głogowa, kupiłem niedawno swój pierwszy samochód i będę korzystał z waszej wiedzy i pomocy (zaczynająć od odkodowania radia :D) pozdrawiam!

Punktów
0
Miasto
Lublin, Lubelskie
Witam WSZYSTKICH !!! JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM C.R.M LUBLIN
PO PIERWSZE -NIGDY NIE KUPIE DIESEL
PO DRUGIE - NIGDY BYM NIE POLECIŁ REGENERACJI DWÓMASY W C.R.M.LUBLIN
JAK MACIE PYTANIA TO CZEKAM

GrzegorzJ

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sopot
Witam serdecznie, jestem "mechanikiem" hobbystą (z wykształcenia i zawodu jestem informatykiem) staram się zajmować samochodami, które są u mnie w rodzinie (Peugeot 605, Corsa C, Daewoo Lanos). Zazwyczaj mam wielką satysfakcję z wykonanych samodzielnie napraw, czasami pewnie nie ma to żadnego uzasadnienia ekonomicznego, bo koszty kupionych narzędzi przewyższają wartość naprawy w warsztacie, nie licząc ilości czasu spędzanego na przyglądaniu się hmm..., a jak to działa? Może to i dziwne, ale zazwyczaj to się nawet cieszę jak zepsuje się nam któryś samochód, a że są już dosyć stare to na brak zajęcia nie narzekam :)
Pozdrawiam Grzegorz.

xmefix

Nowy
Punktów
0
Miasto
Sobów
Witam wszystkich, początkujący mechanik a raczej amator, lubiący czasem "pomajstrować"

Do góry Bottom