• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
Kielce
Witam. Podobno najlepsze forum dyskusyjne na temat mechaniki. Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego roku.

Dummel

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piekary Śląskie
Witam wszystkich bywalców tej grupy dyskusyjnej -chętnie podzielę się własnym doświadczeniem jak i z przyjemnością skorzystam z wiedzy kolegów i koleżanek odwiedzających tutejsze forum Pozdrawiam ;)

X D

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie wszystkich użytkowników

Witam serdecznie czy zna ktoś kod do radia oryginał ford fiesta 2002 radio ma numer 2500 a stało się to po wymianie akumulatora i teraz radio prosi o podanie kodu a ja niestety nie mam tak więc bardzo proszę o pomoc

SV-Robert

Nowy
Punktów
0
Miasto
Ostrołęka
Witam wszystkich serdecznie!
Dane o sobie uzupełnie w najbliższym czasie.
Forum znalazłem szukając instrukcji wymiany Łańcucha rozrządu w Mercedesie ML W163 400cdi czyli Czterolitrowy Diesel V8.

Z tego co zaóważyłem jest to najwłściwsze Forum w tym przypadku.

Michal1983p

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam. Jestem nowy. Znalazłem forum w Google. Nie jestem mechanikiem, ale staram się sam naprawiać co się da i czasami lubię posłuchać mądrych ludzi... Pozdrawiam.

Punktów
0
Miasto
Leszno
Witam wszystkich :)
Forum polecił mi znajomy w celu znalezienia ciekawych informacji dot. motoryzacji i napraw samochodowych.
Czasem lubię pomajstrować przy swoim bolidzie.

Darek1420

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam wszystkich na fotum

Znalazłem to forum przez ptzypadek w necie.Nie pracuje w swoim zawodzie.Jestem elektronikiem trochę naprawiam w wolnych chwilach.

Ostatnia edycja:

Bodgan

Nowy
Punktów
0
Miasto
Głogów
Stronę znalazłem przez przypadek , szukałem czegoś pomocnego do rozkodowania radia w mondeo mk3

Do góry Bottom