• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Wiktoria22

Nowy
Punktów
0
Miasto
Żory
Witam serdecznie wszystkich użytkowników

Witam serdecznie czy zna ktoś kod do radia oryginał ford fiesta 2002 radio ma numer 2500 a stało się to po wymianie akumulatora i teraz radio prosi o podanie kodu a ja niestety nie mam tak więc bardzo proszę o pomoc
Zobacz proszę czy można w sposób prosty wyciągnąc radio a tam jest nr seryjny zaczynający sią od serii L M V itp znajdziesz odpowiedni kalkulator i po problemie. Jeżeli wyciągnięcie radia jest problematyczne zobacz czy od strony schowka nie idzie włożyć telefony aby zrobić zdjęcie nr seryjnego

Punktów
0
Miasto
Den haag
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich zajmuje sie pracami budowlanymi oraz jestem operatorem koparki i wózka widlowego

Dorotadz

Nowy
Punktów
0
Miasto
Niegowonice
witam wszystkich użytkowników forum potrzebuje pomocy w rozkodowaniu radia 6000cd o numerze M203439 za uzyskaną pomoc będę bardzo wdzięczna

Puchaty

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam wszystkich. Mechaniką samochodową zajmuję się dla własnych potrzeb. Przeglądam forum od dawna i w końcu postanowiłem się zarejestrować.

CYNKLAK

Nowy
Punktów
0
Miasto
WYSZKÓW
Witam wszystkich maniaków aut , majsterkowania :) Posiadamy w swojej ofercie regały magazynowe , które idealnie sprawdzają się w warsztatach , magazynach.

Zapraszam do kontaktu

Do góry Bottom