• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Radoalaw

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kutno
Witam wszystkich na forum Mam problem z Peugeotem 607 2 2 HDI w którym pojawia się następująca kontrolka nie wiem co ona oznacza Jeżeli ktoś wie Prosiłbym o pomoc Z góry dziękuję za pomoc

Załączniki

• Screenshot_2018-04-10-19-39-54.png
    Screenshot_2018-04-10-19-39-54.png
    1,8 MB · Wyświetleń: 7

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Witam wszystkich na forum Mam problem z Peugeotem 607 2 2 HDI w którym pojawia się następująca kontrolka nie wiem co ona oznacza Jeżeli ktoś wie Prosiłbym o pomoc Z góry dziękuję za pomoc
Masz awarię ,,przyćwy do bulbulatora,, z powodu braku paliwa nuklearnego do zaginacza czasoprzestrzeni...:p:D Udaj się do serwisu:bored:
A w ogóle to jest dział tylko do witania się, a nie zakładania tematów- jest o tym mowa w regulaminie- tylko trzeba umieć czytać- tak to jest jak się miało pod górkę do szkoły...:confused:

copper71

Nowy
Punktów
0
Miasto
Krosno
Witam wszystkich, mam nadzieję że wkrótce będę mógł podzielić się nowymi doświadczeniami.

manek64

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Witam wszystkich serdecznie

Bardzo proszę o pomoc. Kupiłem Fokusa lecz nie dostałem kodu do radia, seria no M553652. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i pomógł mi uzyskać ten kod. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Ringi

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rychnowy
Zobaczymy co to forum pokarze czy będzie dla fachowców czy laików co się pytają jak coś tanio zrobić. Obym się mylił.

mech82

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznan
Wstyd, forum przeglądam od dawna a nawet się nie przywitałem.
Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam

Marcin W

Początkujący
Punktów
0
Miasto
kutno
Cześć wszystkim.
Będę zaczynał przygodę z warsztatem i kolejne forum na pewno się przyda :)

Global5

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam forumowiczów.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E46 1,9 w wersji Sedan.
Jest mi bardzo miło gościć na tym forum. Mam nadzieję, że wiedza i poziom tutejszych mechaników pomoże mi w rozwiązaniu pewnych problemów które napotkałem i napotkam z moim autkiem.

Do góry Bottom