• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Socool

Nowy
Punktów
0
Miasto
Niebieszczany
Witajcie! Forum znalazłem kilka razy przy szukaniu informacji o różnych samochodach i w końcu dołączyłem do szeregów :) w czasie wolnym zajmuję się mechaniką samochodową. Pozdrawiam

Punktów
0
Miasto
stargard
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam! i pozdrawiam życzę dużo dużo radości życzliwości w życiu i pracy o jedno i drugie coraz trudniej spotkać na swojej drodze, radość przedłuża życie a życzliwość je ułatwia, uśmiech i dobre słowo w kontakcie z innymi jest cudownym lekiem . Zawodowo jestem budowlańcem moja dewiza to staraj się wszystko co robisz zrób jakbyś to robił dla siebie, ułatwia to życie , forum wasze odnalazłem w necie w którym coraz trudniej cokolwiek odszukać, o swoje auta zawsze dbałem bo to działa w obie strony co mogę naprawiam sam od 2 tygodni posiadam auto fiat skudo 1.6 multijet 90 km 2007 bez filtra cząsteczek ,mój problem to auto po przejechaniu kilku kilometrów gaśnie po kilku minutach odpala i tak w kółko ,ostatnio zmieniłem filtr paliwa ale nie pomogło więc szukam pomocy wszelkie sugestie mile widziane pozdrawiam Waldek .

Do góry Bottom