• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

adamRS

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wieluń
Witam wszystkich. Głównie zajmuje się naprawą motocykli, pojazdy samochodowe naprawiam tylko na własne potrzeby. Pozdrawiam,

Punktów
0
Witam wszystkich. Jestem rolnikiem a z zamiłowania staram się sam naprawiać swoje sprzęty

lukasz3101

Nowy
Punktów
0
Miasto
Marki
Siema

Kazimierz Oska

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Gliwice
Witam wszystkich godzina 1 w nocy i jakaś bezsenna pytanie co robię prędzej co nie robię. Mam firmę 36 lat .Zacząłem jako serwis RTV i najmłodszy rzemieślnik w Gliwicach. Ojciec był taryfiarzem to nauczył mnie napraw aut. Warszawa Wołga potem parę fiatów , bmw e36 ,e39 , chyba najbardziej skomplikowane e65 750 ,podłodze mercedes 207 , boxer teraz ducato 2,3 i jumper 2,2 puma . Prawie we wszystkich tych autach poważne naprawy z remontami silników , skrzyń i cholerskich zawieszeń co młodsi koledzy nie wiedzą ale w tych starszych samochodach bez palnika acetylenowego najmniejszej szansy nawet metrowa przedłużka ruszyć cokolwiek . Po paru tłustych latach serwis RTV zdechł (sprowadzili chiński szmelc) zostałem na lodzie . Żeby przeżyć robiłem chyba wszystko. Miałem chyba pierwszy w Polsce salon gier komputerowych ,woziłem używane meble z zachodu ( czasem 30 godzin za kółkiem busa) potem jakieś sklepy z mięsem z częściami motoryzacyjnymi , salonem ery , skupem i naprawą komórek. Potem zachorowałem na raka nerki , dializy 14 lat ,chemia 4 lata parę miesięcy radioterapii . Ale co tam żyje jeszcze słońce świeci to do przodu. Przepraszam że tyle nabazgrałem o 1 w nocy przepraszam za błędy i pozdrawiam wszystkich na tym forum.

Forest89

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Zajmuje się informatyką. Pozdrawiam

Rafal11979

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gdynia
Witam wszystkich! ;)
To super, że istnieje takie forum jak TO! Jestem właścicielem dwóch samochodów, które notorycznie robią mi problemy a nie mam tyle siły wewnętrznej żeby "puścić je do ludzi"...:(
Szukając pomocy, trafiłem tutaj! :)
Potrzebuję Waszej pomocy przy "reanimacji" Lincoln'a Continental'a 3,8l z 1989 roku i Chrysler'a Sebringa Cabrio V6, 2,7l z 2001 roku... (był jeszcze Ford Explorer II 4,0l z 1994 ale popełniłem błąd i go sprzedałem:facepalm::()
Z góry SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za wszystkie podpowiedzi!! ;)

magnifax

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam serdecznie i dziękuję za dodanie mnie do forum :)
Nazywam się Marek i moją pasją jest renowacja starych fiatów 125 i 126p :D
Gdyby ktoś miał jakieś na zbyciu albo części w dobrym stanie, to możemy robić interesy :D

Do góry Bottom