• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam, jestem Kobietą i lubię samochody niestety mam też problem z Moją Toyota. Może ktoś pomoże a może i ja.bede mogła pomoc. Pozdrawiam :)

Quattro1994

Początkujący
Punktów
0
Witam mam problem z Audi A6 C6 3.0 TDI. Mianowicie auto nie ma mocy do 2tyś obrotów. Prawdopodobnie problem tkwi w przepływomierzu, po wymianie na nowy jest zdecydowanie gorzej niż na obecnym. Poprawa mocy następuje jedynie po wypięciu wtyczki (kabli) z przepływomierza, wtedy auto zachowuje się naturalnie.

Wojtek 86

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
Katowice
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich jestem Wojtek,jestem mechanikiem z zawodu i zamiłowania

ayaritsu

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich :) Nie jestem mechanikiem, ale interesują mnie te tematy i lubię grzebać przy samochodzie :)

hal900

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, zwłaszcza miłośników amerykańskiej motoryzacji ;) Na zdjęciu mój Dziadek i znacznie młodszy od niego Dodge WC-51 z 1942 roku ;)
IMG_20190713_114622.jpg

rudy101

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich fachowców! Jestem tu nowy. Czuję, że zostałem oszukany przy ustawianiu zbieżności kół w moim aucie, miałem się czuć pewniej, a boję się jeździć bo mam nowe opony. Czy mógłby ktoś spojrzeć na wyniki mojego ustawienia i powiedzieć czy jest to prawidłowe ustawienie? Zdjęcie w załączniku. Będę wdzięczny. Pozdrawiam

Załączniki

• P_20210531_175821 (1).jpg
    P_20210531_175821 (1).jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 8

mariuszV8

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich.

Mam na imie Mariusz i prowadze warsztat samochodowy od ponad 15 lat.
Zajmuje się też wymianami opon.

Do góry Bottom