• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Jura13

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Cześć wszystkim. Forum znalazłem przypadkowo . Jestem świeżym emerytem.

Tramt

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Kolegów i Koleżanki (chyba mechaniczki)
Nie jestem profesjonalistą, ale bardzo lubię babrać się w mechanice mojego samochodu i motocykla. Z tego że nie jestem profesjonalistą, wynikają problemy z którymi czasami nie potrafię sobie poradzić. Liczę na Waszą pomoc i służę swoją.
Pozdrawiam
Jacek

Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich, dziękuję za to,że mogę tu być. Pozdrawiam wszystkich.

Makler44

Nowy
Punktów
0
Miasto
Siemianowice Śl.
tkdiagnostyka.pl

Witam!
Witam wszystkich
pracuję na śląsku - diagnostyka i mechanika sam. osobowych 14 lat
obecnie ciężarówki i naczepy 5 lat
w razie "czegoś" liczę na pomoc kolegów

Marek K - tkdiagnostyka.pl

Do góry Bottom