Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam. Mam na imię Stachu , dołączyłem do forum , ponieważ mam kilka nurtujących mnie pytań. Obecnie mieszkam w Anglii i planuje powrót na stałe do Polski. Jestem posiadaczem Kia Sportage 1.6 gdi 2017. Bardzo chciałbym ją zabrać ze sobą . Czy możecie mi doradzić , czy jest w ogóle sens ja zabierać i co powinienem zrobić po powrocie ? Nie jestem pewien co do przekładki, nie mam o tym zielonego pojęcia . Chyba mógłbym jeździć bez niej. Już jeździłem po Polsce i nie było większych problemów . Nie ma możliwości zmiany w ustawieniach licznika prędkości z mil na km/h. A to jest jedna z rzeczy, które musiałbym zmienić przy rejestracji. Tarcza jest zarówno w milach i kilometrach . Czy da się zmienić ustawienia wyświetlacza prędkościomierza z mil na km ? Dziękuję za pomoc
Witam. Jestem tu pierwszy raz. Wykryłem takie błędy w Peugeocie 307 2.0 HDI 2004 rok.
P0487 błąd ogólny Exhaust Gas Recirculation Throttle Control Circuit "A" Open Obwód sterowania przepustnicy recyrkulacji spalin „A” otwarty
P1435 Peugeot A/C Refrigerant temperature circuit Range/Performance. A/C Obwód temperatury czynnika chłodniczego Zakres/wydajność
P1445 Peugeot EDC16C3 - Additive system. Quantity of additive too high. EDC16C3 - System dodatków. Zbyt duża ilość dodatku.
Czy mógłby ktoś wyjasnić za co się najpierw zabrać?
Witam serdecznie . Zajmuje się hobbystyczne robieniem rowerów i motocykli z drewna. Pozdrawiam Farmer
Automatyczne połączenie postów:
Witam. Mam problem . Zapodziałem gdzieś książkę z kodem do radia ford focus. Czy dał by ktoś radę go uzyskać? Stawiam flaszkę w monetach. Ford Focus MK2
Model single cd kw2000. V039663.
8m5t-18c815-aa
Bardzo proszę o odpowiedź. Lub radę w jaki sposób zdobyć taki kod do radia