• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Wojciol

Nowy
Punktów
0
️️
Automatyczne połączenie postów:

:finger::angelic:
Hallo.​

Marcine90n46

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sochaczew
Witam wszystkich, jestem tu nowy forum polecił mi znajomy mam nadzieję że czegoś więcej dowiem się tutaj o mechanice. Pozdrawiam

Tomba

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecinek
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum ☺☺
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum ☺☺
Automatyczne połączenie postów:

Witam. Potrzebuje pilnie pomocy w uzyskaniu kodu do radia 6000 CD Seria to M117171 Part 98AP-18C815-AA z góry serdecznie dziękuję. .

damianalex

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Połczyn-Zdrój
Witam wszystkich.
Zawodowo pracuję jako automatyk, ale w wolnych chwilach pomagam tacie mechanikowi przy naprawie usterek elektrycznych/elektronicznych w samochodach. Postaram się pomóc w tematach, które znam.
Pozdrawiam!

michal_michal

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
144
Witam wszystkich, prowadzę swój warsztat samochodowy. Zajmuję się mechaniką i elektromechaniką, powoli zagłębiam się w temat chiptuningu.

Jan25

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich i mam nadzieje że będę mógł czasami pomóc. Pozdrwiam

Do góry Bottom