• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Martin1978

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie. Jak widać jestem nowym użytkownikiem forum i liczę na to , że będę mógł się wymieniać doświadczeniami z innymi osobami zajmującymi się hobbystycznie lub zawodowo mechaniką pojazdową. Pozdrawiam Marcin.

Nik310375

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Automatyczne połączenie postów:

Witam!
Cześć.
Witam wszystkich

Luxwer

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam serdecznie wszystkich uczestników forum. Dotarłem tutaj właściwie z jednego powodu, a właściwie problemu z którym się spotkałem.

Tomipantera

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gdańsk

Witam!
Witam serdecznie. Pierwszy raz jestem na forum i nie bardzo wiem jak korzystać, więc proszę o wyrozumiałość. Znalazłem się tu z dwóch powodów. 1 to że mam problem a 2 bo oglądam filmiki "szumo", mechanika u muzyka. Mój problem to przyciągnięty 3 miesiące temu transit MK8 bo zgasł w czasie jazdy. Po trzecim dniu znalazłem przyczynę i Ford odpalił ale.,,, stukają wtryski, brak mocy, spaliny szczypią w oczy. Przyczyną było uszkodzenie koła dwumasowe go a konkretnie foni. Po wymianie nadal nie odpalał ale komputer widział obroty silnika czego wcześniej nie chciał zobaczyć. A odpalił dopiero jak zrobiłem reset PCM. I teraz moje pytanie dla magików : co może być na rzeczy? Jest błąd wałka rozrządu. Czyjnik nowy, także podmieniany z innego i nic. Z czystej ciekawości rozpruty rozrząd i tam też nie ma się czego czepić. Czy trzeba jakimś komprm wgrać nowy soft? Jak myślicie?

Mariusz 26

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gliwice

Witam!
Cześć jestem lakiernikiem , ale zacząłem robić silnik golfa 2 1.6td i mam już problem

Punktów
0
Witam wszystkich

Pacjent to Iveco eurocargo 12e250 2016

Czy jest jakiś patent na skasowanie tych błędów?

Załączniki

• IMG20211029130355.jpg
    IMG20211029130355.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 2
  • IMG20211026213919.jpg
    IMG20211026213919.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 2
Do góry Bottom