Pan.roman
Nowy
Cześć wszystkim , jestem zielony w temacie forum wiec jak coś namieszam z góry PRZEPRASZAM .
Siemka nie bardzo widzę gdzie jest pole do wpisówRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam forum, jestem tu nowyRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam
Witam serdecznie !!! Mechanikiem nie jestem ale czasem lubię pogrzebać w swoim samochodzie marki Smart Fortwo 0.8 CDIRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Hej witam!Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!