• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Maciekkwas

Nowy
Punktów
0
Czy wie ktoś po co jest to podłączone do wętyla . jest to Vw garbus z 78r kupiony z wojska w De

Załączniki

• A91403B7-2B5D-489B-B119-DED7DA642BE4.jpeg
    A91403B7-2B5D-489B-B119-DED7DA642BE4.jpeg
    831,6 KB · Wyświetleń: 5

mistercar

Nowy
Punktów
2
Miasto
Tychy
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam, mam prace dla mechanika samochodowego i tak znalazłem właśnie tą super stronę. Mam nadzieję że ktoś się do mnie odezwie :)
Automatyczne połączenie postów:

Witam wszystkich na forum, życzę miłego każdego dnia Jarko21
witam Jarko21 i powodzenia na forum-mechanika

Ostatnia edycja:

mleszyk2

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie. I zacznę od razu od prośby o pomoc. Jestem właścicielem Peugota 807 2.0 HDI z automatyczną skrzybią biegów DP0. Rozsypał mi się dyferensjał uszkadzając kurpus skrzyni. Z dwóch zrobiłem jedną z tym, że na nowe wymieniłem tarczki cierne, taśmy hamujące i prawie wszystkie uszczelniacze. Nie wymieniony został tylko ten duży simering wewnętrzny (nie pamiętam rozmiaru). Problem polega na tym, że wszystko ładnie chodzi do momentu uzyskania temperatury. Gdy skrzynia się nagrzeje, to traci wszystkie biegi. Trzeba odczekać, aż ostygnie i dalej znowu jedzie, do czasu, aż sie nagrzeje. o może być przyczyną takiej usterki? Czy problem nie polega na tym starym dużym simeringu?

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom