Witam, mam prace dla mechanika samochodowego i tak znalazłem właśnie tą super stronę. Mam nadzieję że ktoś się do mnie odezwieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!

witam Jarko21 i powodzenia na forum-mechanikaWitam wszystkich na forum, życzę miłego każdego dnia Jarko21

Witam serdecznie.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich serdecznie. I zacznę od razu od prośby o pomoc. Jestem właścicielem Peugota 807 2.0 HDI z automatyczną skrzybią biegów DP0. Rozsypał mi się dyferensjał uszkadzając kurpus skrzyni. Z dwóch zrobiłem jedną z tym, że na nowe wymieniłem tarczki cierne, taśmy hamujące i prawie wszystkie uszczelniacze. Nie wymieniony został tylko ten duży simering wewnętrzny (nie pamiętam rozmiaru). Problem polega na tym, że wszystko ładnie chodzi do momentu uzyskania temperatury. Gdy skrzynia się nagrzeje, to traci wszystkie biegi. Trzeba odczekać, aż ostygnie i dalej znowu jedzie, do czasu, aż sie nagrzeje. o może być przyczyną takiej usterki? Czy problem nie polega na tym starym dużym simeringu?Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!