• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Vanalley

Nowy
Punktów
0
Miasto
Karczew k/Otwocka
www.vanalley.com
Witam wszystkich na forum.
Znalazłem to forum przez przypadek gdy szukałem informacji na temat polecanych do warsztatu narzędzi a później polecanych podnośników. Dziś szukałem informacji na temat oleju mannol i znów znalazłem odpowiedź na tym forum więc skoro dziś niedziela a człowiek ma trochę więcej czasu, postanowiłem się zarejestrować a teraz przywitać;)

Witam wszystkich serdecznie.
Mam nadzieję znaleźć tu więcej interesujących mnie informacji oraz przekazać trochę swojej wiedzy warsztatowej wszystkim zainteresowanym.

Z vanowym pozdrowieniem,
Marcin:)

Kamillo69

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich forumowiczów forumowiczów, stronę znalazłem szukając kodu do radia i zainteresowała mnie. Na codzień zajmuje się naprawą samochodów. Gorąco pozdrawiam 

malin

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich
Mam nadzieję, że będę mógł podzielić się na forum swoimi doświadczeniami i odwdzięczę się za to co już na forum zyskałem.

Adam_s

Nowy
Punktów
0
Witam,
z zawodu jestem budowlańcem, ale pracuję jako kurier. Interesuję się głównie motoryzacją.

Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie jako nowy uczestnik forum,
mój Lanos nie sprawia zbyt wielu problemów ale zawsze fachowa porada będzie mile widziana w razie kłopotów,
może ja także będę mógł pomóc.

maroony

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Czesc wszystkim, jestem tu nowu, jezeli chodzi o mechanike to jestem laikiem, metodą prob i bledow zamierzam sie poduczyc w tym temacie:)

Do góry Bottom