• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

MMAATTII

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa wawer
Witam wszystkich. Mam skonczone studia, znam język obcy i wiecie co... Odkąd mam swoje e46 marze żeby zostać mechanikiem (nie to, że się ciągle psuje) zresztą zawsze chciałem nim zostać ale jak to w przygodzie młodego człowieka rodzice mówili idz na studia... poszedlem i co z tego jak teraz kazdy dzien w pracy jest tak nudny ze zaczynam wariować. Co moge robie w samochodzie sam, zrobilbym wiecej ale nie mam warunków. Jeśli jest ktoś chętny przygarnać mnie na praktykę i wprowadzić do zacnego grona uczciwego i dobrego fachowca będę niezmiernie wdzięczny...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

TAKMET

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE. kierowany potrzebą rozkodowania radia samochodowego odnalazłem tę stronę licząc na fachową pomoc . Jestem laikiem w temacie samochodowym jak i komputerowym więc proszę o wybaczenie błędów w posługiwaniu się plikami.

kamilski

Nowy
Punktów
0
Witam wszyskich :) powodem dołączenia do grupy była oczywiście pasja do samochodów:)

Punktów
0
Witam wszystkich. Czy ktoś pomoże mi z rozkodowaniem radia philips z renault kangoo z 2000 roku?

aanettkaa5

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Wszystkich.Jestem nowym użytkownikiem forum.
Na co dzień jestem miłośnikiem motoryzacji.Lubie majsterkować oraz jazdę szybkimi samochodami.
Szukając problemu z radiem w swojej Astrze znalazłem to forum.
Mam nadzieję,że będzie mi służyło pomocą.Pozdrawiam.

Pixel

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich

przeszukiwałem sieć żeby obstukać sobie kod do radia,

Do góry Bottom