• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Senseii

Nowy
Punktów
0
witam serdecznie .... mam tyle pytan a tak malo czasu na odpowiedzii....... :confused: :confused: :confused:

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Witajcie. Nazywam się Krystian. Obecnie jeszcze studiuję na PŁ na wydz. Mechanicznym. Pozostała praca inż. do obronienia i myślę o rozszerzeniu możliwości warsztatu mojego taty o nowy zakres usług.
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc. Sam również oferuję swoją :)
Pozdrawiam !

ogipio

Nowy
Punktów
0
Miasto
Orla
Witam wszystkich, mechanika to tylko moje hobby więc proszę o wyrozumiałość jak walnę jakąś głupotę. Pozdrawiam, Piotrek.

Pikasiak

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie. Mam nadzieję, że skorzystam i pomogę. Pozdrawiam

slawi28

SuperMechanior
Punktów
30
Miasto
Buxtehude hamburg
www.wismoto.de
Witam was wszyzdkich bardzo milo nazywam sie slawek alle wszyscy mowja namnie slawi mieszkam w niemczech i bardzo interesuja mnie wasze tematy mozna sie czegos nauczyc.... ps pszepraszam za polsie pismo ale hodzilem tylko do 3 podstawowej..

Ojczulek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam wszystkich forumowiczów :) Mam nadzieję że znajdę tu wiele przydatnych informacji, a i posłużę też swoim doświadczeniem i wiedzą.

georg

Nowy
Punktów
0
Miasto
Turza śląska
Witam wszystkich serdecznie,z ciekawością czytam zawarte w tym forum porady.Może kiedyś i ja będę mógł komuś pomóc w rozwiązaniu samochodowego problemu.Pozdrawiam.

Do góry Bottom