• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Żółw

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piotrków Tryb
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie.Forum znalazłem przypadkiem ponieważ szukałem porad na temat polerowania szyb samochodowych bo mam porysowaną.

HeavenQueen

Początkujący
Punktów
0
Witam.
Mam na imię Rafał, mieszkam koło Krakowa.
Jestem majsterkowiczem i przybywam w poszukiwaniu informacji i wsparcia.
Pozdrawiam.

Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam wszystkich.
Samochody to moja pasja a więc jak wszyscy na pewno znajdę tu coś dla siebie.
Gorąco pozdrawiam!

RedLaguna

Nowy
Punktów
1
Witam wszystkich serdecznie , poszukuję tutaj kolegi Piotra mechanika z Katowic z dawnych lat szkolnych ;) może go tutaj odnajdę :) Z pewnością też w przyszłości przyda mi się konto :) jak to Kobieta :rolleyes: Mechanik zawsze będzie potrzebny ;) Tymczasem pozdrawiam serdecznie wszystkich pasjonatów motoryzacji!!

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Witamy serdecznie Koleżankę :) może kolega nie siedzi już w mechanice , tylko w innym zawodzie :)

Ostatnia edycja:

diegomax

Nowy
Punktów
0
Witam Wszystkich serdecznie. Liczę na to że znajdę na tym forum rozwiązania różnych problemów, które będę napotykał:)

RedLaguna

Nowy
Punktów
1
Witam Wszystkich serdecznie. Liczę na to że znajdę na tym forum rozwiązania różnych problemów, które będę napotykał:)

hehehe dziękuję za powitanie!! ;) Zdecydowanie może też być taka opcja.. :/ , aczkolwiek wszystkich zawodowych forum nie dam rady zweryfikować pod kątem Jego obecności ;) Póki co jeszcze poszukam, a przy okazji popatrzę co tutaj "męski świat" tworzy ;) pozdrawiam serdecznie hehehe

Witamy serdecznie Koleżankę :) może kolega nie siedzi już w mechanice , tylko w innym zawodzie :)

hehehe dziękuję za powitanie!! ;) Zdecydowanie może też być taka opcja.. :/ , aczkolwiek wszystkich zawodowych forum nie dam rady zweryfikować pod kątem Jego obecności ;) Póki co jeszcze poszukam, a przy okazji popatrzę co tutaj "męski świat" tworzy ;) pozdrawiam serdecznie hehehe

Do góry Bottom