• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

albatros

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie i miło.
Pozdrawiam

Fordziasz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ruda Śląska
Witam użytkownikow. Forum nie raz udzieliło mi wskazówki/odpowiedzi tak więc postanowiłem się zarejestrować w końcu.
Pozdrawiam

matan70

Uczestnik
Punktów
0
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów.

Ostatnia edycja:

flip

Nowy
Punktów
0
Witam, Filip, znalazłem to forum, bo szukałem odpowiedzi na pytanie odnośnie narzędzi. Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników :)

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam,Chciał bym sie przywitać na ogólnym forum ale muszę przyznać ze nie wiem jak

Ostatnia edycja:

radekeklasa

Początkujący
Punktów
0
Miasto
suchań
witam wszystkich jestem tu tak zwanym prawiczkiem :) i od paru tygodni jestesmy w posiadaniu mieczysława

GLadi

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
elektrokim.pl
Cześć wszystkim! Trafiałem tutaj już wielokrotnie w sprawie programów do diagnostyki. Prowadzę warsztat elektromechaniczny. Do zobaczenia w innych tematach ;)

pawol

Nowy
Punktów
0
Witam, nazywam sie Paweł i niedługo otwieram warsztat. Jak wiadomo można wiedzieć dużo ale nie wszystko dlatego licze na Wasze doświadczenie. Pozdrawiam

Do góry Bottom