• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Artur88m

Nowy
Punktów
0
Hej, dzięki za zaproszanie. Same dobre żeczy słyszałem o waszym forum:)

blizard

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam.
Na imię mam Bartek głównie zajmuje się naprawą samochodów ciężarowych
w wolnym czasie dłubię troszkę przy moim galancie i przy saab-ie 9-3
pozdrawiam.

Punktów
0
Witam wszystkich

Witam wszystkich

Pracuje w automatyce a forum znalazlem gdyz
poszukuje kodu do odblokwania radia po wymianie akumulatora. Prosze o pomoc pozdrawiam

Punktów
0
Witam wszystkich, motoryzacja a w szczególności mechanika interesuje się od małego. Pozdrawiam.

Paweł1994

Nowy
Punktów
0
Miasto
Luzino
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Punktów
0
Miasto
Piaseczno k. Warszawy
Witam serdecznie. Jestem emerytem i jeżdżę Citroenem C-4 Picasso 1 generacji z roku 2007 1,6 HDI 109 KM. Zautomatyzowana skrzynia biegów - (nie muszę ruszać setką). Po niewielkich przeróbkach jestem z tego samochodu bardzo zadowolony. Obecnie ok. 90 tys. km przebiegu zrobiłem rozrząd, tarcze, klocki. Na forum trafiłem przypadkowo serfując po internecie. Jeśli ktoś będzie zainteresowany chętnie podzielę się swoim doświadczeniem. Pozdrawiam. Janusz A.

ichbinda

Początkujący
Punktów
0
Witam Wszystich teraz tez tu jestem (ichbinda) ;D;)

- Kamil -

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
mototech-rzeszow.pl
Witam wszystkich serdecznie! Nazywam się Kamil i pochodzę z okolic Rzeszowa, motoryzacją interesuję się od dawna a na forum przybyłem przypadkowo w poszukiwaniu cennych informacji i porad. ;) Kształcę się w Technikum samochodowym i planuję się dalej rozwijać w tym kierunku. Jak narazie jestem "świeżakiem" ale wszystko przedemną, trochę cennych lekcji uzyskałem czerpiąć praktyki warsztatowe w jednym z Rzeszowskich warsztatów. Gdyby ktoś był w potrzebie z chęcią pomogę na całym Podkarpaciu! ;)

Jeszcze raz, Cześć!

graba001

Nowy
Punktów
0
Witam, Paweł jestem, pracuje przy renowacji at zabytkowych, a po godzinach oczywiście nowsze auta sie robi :)

Do góry Bottom