• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Grunz

Nowy
Punktów
0
Niestety nie wysilę się z przywitaniem...Witam wszystkich ;-)

Faust

Nowy
Punktów
0
Witam Was serdecznie. Po godzinach czytania postów postanowiłem się tu zarejestrować. Wątpię żebym był tu jakoś bardzo aktywny. Po prostu będę sobie tu po cichutku czytał ;)

limowiec

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdansk
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam
Zarejestrowałem się dzisiaj na forum więc pozdrawiam użytkowników.
Na to forum trafiłem przypadkowo szukając porad odnośnie napraw merca W210.Jestem z Gdańska i pracuje na taxi.
To tyle o mnie
pozdrawiam

z

Lepper

SuperMechanior
Punktów
28
witam wszystkim ma na imie Andrzej i zajmuje sie mechanika samochodowa.

jarek_bolo

Gaduła
Punktów
4
Witam,

Nazywam się Jarek, mieszkam w miejscowości w której obowiązuję blachy o literach EBE :)
Na tygodniach uruchamiam podstawowy serwis samochodowy wraz z serwisem opon oraz kosmetyką samochodową (posiadam jedno stanowisko myjni samoobsługowej).

Forum znalazłem przeglądając Internet w poszukiwaniu różnych targów i tak okazało się, że forum jest partnerem ostatnich Targów w Kielcach na których byłem.

To jest mój pierwszy kontakt z branżą, pracuję zupełnie w innej (IT), ale chcąc zainwestować pieniądze zdecydowałem, że spróbuję otworzyć Auto-Serwis. Aut coraz więcej, niestety wciąż leciwych, więc wydaje się, że pracy nie powinno zabraknąć tak jak lekarzowi, piekarzowi czy grabarzowi ;)

Nie za wiele pomóc mogę w tematach mechanicznych, ale np. z racji przebrnięcia przez proces budowy stanowiska myjni to tutaj mogę coś nie coś dopomóc, zarówno odnośnie techniki jak i papierkologii.

Pozdrawiam użytkowników i do zobaczenia na łamach forum.

Do góry Bottom