• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

miron55

Nowy
Punktów
0
Miasto
WROCŁAW
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
ZNALAZŁEM STRONĘ W INTERNECIE,SZUKAJĄC POMOCY W ODKODOWANIU RADIA W SAMOCHODZIE MOJEGO OJCA,CIESZYLI SIĘ SUPER MICRĄ NISSANEM I RADIEM,DO MOMENTU WYMIANY AKUMULATORA,AUTO KUPIONE OD HANDLARZA BEZ KODU RADIA,TU JEST PROBLEM!!!JAK IM POMÓC???.POPROSZĘ O PODPOWIEDŻ.

Punktów
0
Miasto
Bielawa
Witam wszystkich, trafiłem tu za kodem do radia ale ogólnie forum jakoś przykuło moją uwagę więc chyba zostanę na dłużej.
Pozdrawiam Ronczka.

fuegos

Początkujący
Punktów
0
Witam,

Mam na imie Maciej, z zawodu jestem informatykiem a mechanika i elektromechanika pojazdowa zajmuje sie hobbystycznie (poki co). Duza czesc mojej wiedzy pozyskalem obserwujac prace mojego ojca ktory prowadzil warsztat samochodowy, reszta pochodzi z doswiadczenia i ksiazek. Podchodze metodycznie i analitycznie do rozwiazywanych problemow. Dodam ze zadne z moich aut nigdy nie goscilo w innym warsztacie niz moim wlasnym, pomoc drogowa tez jest mi obca. Wszelkie prace wykonuje przywiazujac ogromna uwage do szczegolow, czystosci montazu, narzedzi i warsztatu. Pozdrawiam

vatras

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich gorąco

Do góry Bottom