• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

A

Anonymous123

Witam, jestem mechanikiem, zalogowalem sie bo jest to forum branżowe a nawet najlepszy nie wie wszystkiego:)

jawek

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
Witam.Jestem już w tym wieku, że bardziej interesuje mnie teoria a nie praktyka samochodowa .Niedawno kupiłem Renault laguna 2 z radiem kodowanym
a kodu nie znam i martwie się co będzie jak będę musiał zmienić akumulator.
Przeglądając internet trafiłem na Wasze Forum gdzie fachowcy potrafią określić
kod radia na podstawie kompletu danych technicznych i nr radia. Może i ja
będę miał szczęście uzyskać kod do swojego radia. Pozdrawiam.jawek

A

Anonymous123

Znajdziesz taki kod po nr seryjnym, na ebay.uk kupisz kod za funta- wysyłasz numer seryjny i dostajesz kod, chyba ze przeszukasz Internet to będziesz miał za darmo.

awhaker

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koło
Witam serdecznie, zajmuje się mechaniką pojazdową. Trafiłem tu bo szukałem forum mechaników i kiedyś trafiłem tu szukając informacji o 3.0 CDTI :)

marcedes95

Nowy
Punktów
0
Miasto
Chełmno
siemano na forum.
Trafiłem tutaj bo przydało mi się wiele waszych rad do naprawy pojazdu. i myślę że jeszcze więcej uda mi się wyciągnąć jak i może wnieść.

mateusz1356

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Legnica
Witam serdecznie.
Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do jakże pomocnego grona użytkowników.

wojtas1403

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Łódź
Witam wszystkich! Jestem Wojtek, mam 21 lat i mieszkam w Łodzi ;) Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ mam trochę dość jeżdżenia po mechanikach kiedy coś się dzieje w samochodzie i płacenia za wymienianie rzeczy, które nie odpowiadają za dany problem. W nowym nabytku mam aktualnie jeden i może zanim znów pojadę do kolejnego to tutaj znajdą się uprzejme osoby, które pomogą mi go zdiagnozować :) Pozdrawiam!

Do góry Bottom