Witam.Jestem już w tym wieku, że bardziej interesuje mnie teoria a nie praktyka samochodowa .Niedawno kupiłem Renault laguna 2 z radiem kodowanym
tutaj są specjaliści co pomogą za darmo, ale od tego jest inny dział i regulamin.Znajdziesz taki kod po nr seryjnym, na ebay.uk kupisz kod za funta- wysyłasz numer seryjny i dostajesz kod, chyba ze przeszukasz Internet to będziesz miał za darmo.
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam serdecznie szmyrusów !!Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ mam trochę dość jeżdżenia po mechanikach kiedy coś się dzieje w samochodzie i płacenia za wymienianie rzeczy, które nie odpowiadają za dany problem. W nowym nabytku mam aktualnie jeden i może zanim znów pojadę do kolejnego to tutaj znajdą się uprzejme osoby, które pomogą mi go zdiagnozować
Pozdrawiam!