• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

CarMix

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gorlice
Witam serdecznie, reprezentuje Firmę zajmującą się blacharstwem i lakiernictwem, prowadzącą dodatkowo sklep z artykułami dla lakierników, mam nadzieję na owocną współpracę. Pozdrawiam

MaqdaIena

Nowy
Punktów
2
Miasto
Poznań
Cześć!

Mechanikiem nie jestem, ale pracuję w warsztacie samochodowym, całkiem sporym.
W sumie to go prowadzę, a ze kocham to co robię to chcę pogłębiać swoją wiedzę, dlatego tutaj jestem ;)
No i dlatego, że wśród moich znajomych mało jest osób, które mi dotrzymują tempa mechanicznego.

kacpi123

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kołobrzeg
cześć :) nazywam się kacper. Jestem tu całkowicie nowy, mam jednak nadzieję, że szybko się tu odnajdę :D Na forum zapisałem się, bo nie mam za dużo wiedzy o mechanice i liczę na to, że się czegoś nowego nauczę od Was :) Pozdrawiam.

normek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdańsk
Cześć.

Trafiłem do Was przypadkiem szukając kodu radia do swojego samochodu, jednakże zacząłem przeglądać forum i chyba tu zostanę ;).

Jestem z Gdańska, jeżdżę obecnie Focusem Mk2 z silnikiem 2.0 tdci 136 KM oraz posiadam Suzuki bandit 600 ;).

Jestem fanem diesli koncernu PSA ;D... wiem zboczeniec.

andrzejmerc210

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Siedlce
Witam wszystkich.
Forum mechaników znalazłem przypadkowo chyba na forum Renault Megane II chociaż od kilkunastu lat siedzę na forach mercedesa. Poza mercedesem obsługuję dwie renówki córki i pewne rady z tego forum jak widzę będą mi przydatne.
W lipcu minęło 21 lat jak tylko jeżdżę mercami.Aktualnie 6 rok śmigam W210 3,2 Pb +lpg V6 wersja z USA.

burzaq

Nowy
Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam serdecznie. Trafiłem tu w poszukiwaniu informacji o Focusie 1.8 flexifuel 125 KM z 2007 roku. Pozdrawiam

lidiaw3

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
linguastricte.pl
Hej, forum odkryłem przez przypadek szukając informacji na temat silnika diesel. Z zawodu lektor angielskiego, prowadzę kursy w jednej z Poznańskich szkół językowych.

Do góry Bottom