Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam serdecznie, reprezentuje Firmę zajmującą się blacharstwem i lakiernictwem, prowadzącą dodatkowo sklep z artykułami dla lakierników, mam nadzieję na owocną współpracę. Pozdrawiam
Mechanikiem nie jestem, ale pracuję w warsztacie samochodowym, całkiem sporym.
W sumie to go prowadzę, a ze kocham to co robię to chcę pogłębiać swoją wiedzę, dlatego tutaj jestem
No i dlatego, że wśród moich znajomych mało jest osób, które mi dotrzymują tempa mechanicznego.
cześć nazywam się kacper. Jestem tu całkowicie nowy, mam jednak nadzieję, że szybko się tu odnajdę Na forum zapisałem się, bo nie mam za dużo wiedzy o mechanice i liczę na to, że się czegoś nowego nauczę od Was Pozdrawiam.
Witam wszystkich.
Forum mechaników znalazłem przypadkowo chyba na forum Renault Megane II chociaż od kilkunastu lat siedzę na forach mercedesa. Poza mercedesem obsługuję dwie renówki córki i pewne rady z tego forum jak widzę będą mi przydatne.
W lipcu minęło 21 lat jak tylko jeżdżę mercami.Aktualnie 6 rok śmigam W210 3,2 Pb +lpg V6 wersja z USA.
Hej, forum odkryłem przez przypadek szukając informacji na temat silnika diesel. Z zawodu lektor angielskiego, prowadzę kursy w jednej z Poznańskich szkół językowych.