• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
oswięcim
Witam
Jestem pasjonatem który lubi sobie pogrzebać .
Wasze forum znalazłem podczas poszukiwań informacji na temat diagnoskopu.
Pozdrawiam wszystkich

Punktów
0
Miasto
bogatynia
Witam kolegów mam problem z silnikiem rok temu regenerowałem samochód jeździł super po jakimś czasie do 2tys. obrotów jeździło normalnie po dodanie gazu silnik w padał w wibracje i strasznie kopcił aż rąbnęła turbina po wymianie turbiny silnik chodził jak na trzech garach i kopcił po odkręceniu głowicy okazało się że jest wypalony zawór po naprawie auto nadal paliło jak na trzech garach wymieniłem wszystkie wtryski na nowe i bez zmian na wolnych obrotach chodzi idealnie po dodaniu lekko gazu silnik drży tak jakby palił na trzy gary kopci na biało na dużych obrotach też chodzi idealnie zimny ciężko pali po nagrzaniu silnika obroty spadają poniżej 600 obrotów i gaśnie po ponownym odpaleniu silnik bez dodania gazu natychmiast gaśnie po podłączeniu do komputera wyszedł błąd EGR po zaślepieniu zaworu bez zmian chłopaki pomóżcie bo juz nie mam sił do tego samochodu :D

Ostatnia edycja:

Gerwaz garage

SuperMechanior
Punktów
19
Miasto
Belchatow
Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tu nowy ale mechanika zajmuje się już jakiś czas

waldiba

Nowy
Punktów
1
Miasto
brzozów
Witam wszystkich forumowiczów.
Lubię naprawiać mechanikę, ale głównie zajmuję się elektryką i wynalazkami. Postaram się tu być...

rezag

Nowy
Punktów
0
Miasto
gliwice
witam szanowne grono.
mam nadzieję ze uda nam sie wspólnie wymieniac doświadczeniami oraz wzajemnie pomagac

wuwu66

Nowy
Punktów
0
Miasto
Miechucino-pomorskie
Witam wszystkich.W rodzinie trzy auta, wiec jakiekolwiek wiadomości się przydadzą.(Tigra a -Moja,Zafira a-żony i punto 2-córki)Pozdrawiam.

Do góry Bottom