• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

kolo83

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam serdecznie wszystkich.Oferuje bez inwazyjne piaskowanie czyszczenie laserowe u nas na miejscu lub u klienta.Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu.Pozdrawiam

Slawek102

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kielce
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Czesc. To szacowne grono jest mi niezbedne do uporania sie z awaria w mojej jettcie.

Czesc. To szacowne grono jest mi niezbedne do uporania sie z awaria w mojej jettcie.
Problem jest powazny. Auto stoi juz 2 miesiace w pokrzywach. 3 tegie glowy elektroniczno profesjonalne byly bezradne. Opis problemu: jetta 1,6 b+g. Stacyjka uruchamia rozrusznik za 5 razema silnik i tak milczy.niby proste a jednak podmiana sterwnika silnika i modulu uruchamiania rozrusznika nic nie daly. Sa jakies sugestie. Help!

Ostatnia edycja:

Ne_oN

Nowy
Punktów
0
Miasto
Silesia
Witam Wszystkich,

Rodzinka się powiększyła, toteż zawitał u nas Grand Scenic...

Pozdrawiam
Łukasz

Artur_761

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i forumowiczki
Miło mi dołączyć do Waszego grona

Punktów
0
Miasto
gdansk
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
witam,jestem tu nowy ,dowiedziałem sie o was przypadkiem szukania kodu do radia pozdrawiam

Do góry Bottom