Paw123staw
Nowy
Witam wszystkich na tym firum.
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Problem jest powazny. Auto stoi juz 2 miesiace w pokrzywach. 3 tegie glowy elektroniczno profesjonalne byly bezradne. Opis problemu: jetta 1,6 b+g. Stacyjka uruchamia rozrusznik za 5 razema silnik i tak milczy.niby proste a jednak podmiana sterwnika silnika i modulu uruchamiania rozrusznika nic nie daly. Sa jakies sugestie. Help!Czesc. To szacowne grono jest mi niezbedne do uporania sie z awaria w mojej jettcie.
witam,jestem tu nowy ,dowiedziałem sie o was przypadkiem szukania kodu do radia pozdrawiamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!