• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

matiotw

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Otwock
Cześć wszystkim , zainteresowałem się diagnostyką a forum znalalzłem szukając po necie odpowiedzi na moje pytania:p

kumis

Uczestnik
Punktów
6
Miasto
Kutno
Witam. Jestem z wykształcenia ekonomistą i pracuję w banku. Interesuję się m.in. motoryzacją. Na forum trafiłem z wyszukiwarki Google.

Robert007

Nowy
Punktów
0
Miasto
Biała Podlaska
Witam Kolegów po fachu! Mam nadzieję, że uda mi się wnieść na forum trochę swojej wiedzy i powiedzieć czasami coś mądrego :D Jak i również dowiedzieć się czegoś.

Damian-290

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam, szukałem jakiegoś schematu do rozrządu a tu wspaniali ludzie go podali więc dołączam :) Mechanik hobbysta - pasjonata.

Krych

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bytów
Witam
Pewnie jak większość z nas jak mamy problem przy którym ręce opadają i brakuje pomysłów zaczynamy przekopywać internet, i okazuje się że niektóre problemy są fajnie i zrozumiale opisane a nasze przypadki akurat nie. Wiec trzeba się zebrać usiąść do kompa i spróbować to ubrać w słowa które ktoś to jeszcze zrozumie prócz nas samych:woot:
Z zawodu mechanik obecnie od dłuższego czasu trochę handluję autami, i bardziej z zamiłowania sam przy nich grzebię. A wszystko to dzięki koledze który ma zakład mechaniczny i w razie potrzeby służy fachową pomocą.
Dobra starczy , ale się rozgadałem:stop:

Do góry Bottom