• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

tomekjuleczki

Początkujący
Punktów
0
Miasto
lublin
Witam wszystkich.

Witam koledzy jestem nowy tutaj.potrzebuje pomocy chce namierzyc co sie stalo w moim wozie.Toyota rav 4 2003 ROK 2.0 DIESEL .
AUTO jezdzilo normalnie az podczas jazdy kilka razy doslownie jakby przygaslo na sekunde i jade dalej potem redukujac biegi ciezko zaczely wchodzic potam zaczelo sie sizgac ok tez pomyslalem tarcza sprzegla ale zjechalem do domu 20 km.i nie zasmierdzialo nic.kolejna sprawa dam gazu na biegu jak sie slizga to jest metaliczne tarcie.kolejna sprawa zdjalem rewizjer to zapalam auto na luzie widac docisk ktory sie kraci .wrzucam bieg na zapalonym aucie trze szybko patrze na docisk a on stoi w miejscu i trze cos.
Co to moze byc tarcza czy dwumas.?
Wiem ze trzeba rozebrac ale robie sam nie mam kasy teraz i mysle sprzedac auto jak to dwumas.prosze wszystkich o pomoc jakies pomysly? Mam nagrany dzwiek tego niestety nie moge tu dodac.

Ostatnia edycja:

Kynia

Nowy
Punktów
0
Miasto
Siewierz
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Znalazłem to forum szukając informacji dotyczących wymiany rozrządu w Peugeot 2.0 HDI. po zapoznaniu się z informacjami tu zawartymi stwierdzam wysoki poziom udzielanej przez forumowiczów.

Myślę, że również będę mógł się podzielić swoją wiedzą

Pozdrawiam

Punktów
0
Miasto
Opole
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam Serdecznie znalazłem na internecie forum, pracuje jako ślusarz z zawodu jetem mechanikiem samochodowym

Do góry Bottom