• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Dobaczek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olsztyn
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
cześć!pozdrawiam wszystkich obecnych
mam pytanko odnośn,
ie wymiany alternatora w peugeot306 1,9d
jaki jest koszt takiej usługi w warsztacie?

Rakosia

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witajcie.
Za 2 dni będę mieć drugiego PT. Liczę na Wasze wsparcie techniczne. Tyle dobrego o Was słyszałam na FB, że nie mogłam nie zawitać do waszego grona.

Hultaj

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
Witam serdecznie,
Od dwóch lat moja siostra ma Micrę K12, na mnie spoczywa przywilej serwisowania w/w autka, to forum to spora skarbnica wiedzy i dlatego tutaj jestem.
Pozdrawiam

Kacper99

Nowy
Punktów
0
Miasto
Malbork
Witam Witam, a mi dziś coś yebło z przodu wiec szukałem forum...tak więc jestem

dudat

Nowy
Punktów
0
Miasto
Młyńczyska
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Link do forum zalazłem na magazynauto/interia przy okazji poszukiwania sposobu zdobycia kodu radia do auta, które zakupiłem. Poprzedni właściciel nie podał mi kodu. Wiem tylko, że radio jest oryginalne, fabryczne - wersja volkswagen BETA.
Mam nadzieję, że forummechanika mipomoże... Na razie radio działa ale jak odepnę klemy od akumulatora to się zablokuje...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Tadeusz

Punktów
0
Miasto
Łęczyca

Witam!
Witam wszystkich, jestem uczniem mechanikiem. To moja pasja i chcę się z tegoż forum coś nauczyć. Proszę o wyrozumiałość.

gd_1985

SuperMechanior
Punktów
38
Miasto
Radom
Siemandero od jakiegoś czasu przeglądam wasze forum ale dopiero teraz zdecydowałem się na rejestrację witam wszystkich

mariano 13

Początkujący
Punktów
0
Miasto
susz

Witam!
Witam serdecznie i pozdrawiam , szukałem informacji na temat kodu do radia nowo nabytego jeep patriot w którym musiałem wymienić akumulator i tak znalazłem się na Waszym forum .Zawodowo jestem stolarzem ,mechaniką pojazdową zajmuję się amatorsko jak coś naprawię w swoim aucie daje mi to dużo satysfakcji .Pozdrawiam Marian

Do góry Bottom