• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
rzeszów
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Was Mechanicy! Mechanikiem nie jestem, chociaż nie raz coś naprawiałem. Były to raczej proste naprawy, ale dobrze wykonane. Oczywiście, na sól bym raczej nie zarobił tymi naprawami - za dużo czasu mi one zajmowały. :)

przemo21

Nowy
Punktów
0
Witam.Dzieki za zaproszenie. Bede zakładał swój warsztat i potrzebuje kilku dobrych rad:)

Fordmk2

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich !!!

Witam Wszytkich jestem nowy na forum więc sory za błędy itp !!!!

maxsis

Nowy
Punktów
0
Witajcie, forum znalazlem w google przez przypadek... mam nadzieje ze dowiem sie tutaj ciekawych rzeczy jak i tez niekiedy komus pomoge, jestem tzw domowym mechanikiem, nie pracuje w zawodzie ale serwisuje auta calej rodzinki... pozdrawiam z Bochni

Siwy189

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Postanowiłem zawitać do grupy ponieważ jestem w trakcie otwierania warsztatu i na pewno przydadzą mi się wasze cenne rady jak i na temat samego warsztatu tak i czasem skomplikowanej mechaniki.

silownia

Nowy
Punktów
0
Witam

Panowie i Panie.potrzebna pomoc.mercedes 316 cdi 2006rok 160km .podczas przekroczenia prędkości 40 a 50 km/h lub gdy zwalniam i jestem w granicach tej prędkości zapala się ABS ESP AN POŚLIZG EDC. Po wyłączeniu kluczyka resetuje sie i potem znowu to samo.jesli przyspieszam gwałtownie i minę ta granice pędkości nieraz uda sia ze błąd nie wyskoczy i to samo podczas dotyczy hamowania gwałtownego .ma ktoś lekarstwo?

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom