Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witajcie, forum znalazlem w google przez przypadek... mam nadzieje ze dowiem sie tutaj ciekawych rzeczy jak i tez niekiedy komus pomoge, jestem tzw domowym mechanikiem, nie pracuje w zawodzie ale serwisuje auta calej rodzinki... pozdrawiam z Bochni
Witam wszystkich. Postanowiłem zawitać do grupy ponieważ jestem w trakcie otwierania warsztatu i na pewno przydadzą mi się wasze cenne rady jak i na temat samego warsztatu tak i czasem skomplikowanej mechaniki.
Panowie i Panie.potrzebna pomoc.mercedes 316 cdi 2006rok 160km .podczas przekroczenia prędkości 40 a 50 km/h lub gdy zwalniam i jestem w granicach tej prędkości zapala się ABS ESP AN POŚLIZG EDC. Po wyłączeniu kluczyka resetuje sie i potem znowu to samo.jesli przyspieszam gwałtownie i minę ta granice pędkości nieraz uda sia ze błąd nie wyskoczy i to samo podczas dotyczy hamowania gwałtownego .ma ktoś lekarstwo?