• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Wiec mam na imie Sebastian kupilem sobie gallopera 2.5 z 99r i sila rzeczy zaczynam przygode z mechanika tak wiec bede Was meczyl "DZIWNYMI" dla Was pytaniami :)

hubhamer

Nowy
Punktów
0
Czesc wszystkim
Zajmuje sie mechanika, ale od dluzszego czasu bardziej interesuje mnie lakiernictwo. Broń sie panie od mechaniki jie uciekam. Myślę ze bedę mogł liczyc na waszą pomoc w trudnych chwilach. Jeżeli bede mógł pomoc rowniez jestem dla was.
Serdecznie pozdrawiam

Kala44

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gera
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam.jestem nowa na forum.pilnie potrzebuje pomocy

Marek94

Nowy
Punktów
0
Witajcie mam na imię Marek motoryzacją ogólnie pojętą interesowałem się odkąd pamiętam co doprowadziło do tego ze dziś prowadzę swój warsztat.Wolnym czasie upalam wszytko co w danym momencie mam po ręką nie koniecznie samochody.

bodzio02

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kolonia Brużyca
Jest to moje pierwsze wejście na forum, witam wszystkich serdecznie

Mimo dużego doświadczenia w dziedzinie elektroniki, postanowiłem skorzystać z porady innych. Mój problem to Kia rio z 2003 r (kombi, benzyna). Samochód posiada moduł cz (fabr), ale brak jest pilota do sterowania otwieraniem i zamykaniem. Nie mam żadnych schematów do tego auta, Kiamotors Polska oraz dealerzy nie chcą pomóc. Może ktoś ma info w jaki sposób podłączyć a-a do istniejącego modułu cz., tak aby zabezpieczyć i zdalnie otwiera auto. Czekam na porady.

Ostatnia edycja:

Niverson

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Dostałem w spadku Nissana Note'a i od samego początku zaczęły się drobne problemy, które doprowadziły mnie na to forum. Mam nadzieję, że uda mi się tu znaleźć pomoc i w przyszłości będę mógł odwdzięczyć się tym samym.

Pozdrawiam!

tomaszkart

Początkujący
Punktów
0
Cześć. Zaczynam przygodę z własnym warsztatem, liczę że sporo się od Was dowiem

fortuna1

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich,
Proszę o informację ile kosztuje wymiana cylinderka w C360
oraz łożysk w skrzyni biegów

Paweł

Adwar31

Nowy
Punktów
0
Witam
Obserwuję wasze forum czasami i postanowiłem dołączyć. Mechanikiem to ja jestem tylko domowym, ale swoje samochody naprawiam i nikt nie musi poprawiać. Pozrawiam.

jacsz3

Nowy
Punktów
0

Witam!
witam wszystkich

Witam!
witam . rozkodowałem radio potrzebuje pomocy

rozkodowałem radio . potrzebuje kod do nissana note
nissan part no. 281859U10A
model no. PN3001P.
Seria no. PN3001PA 0023380.
dziękuje wszystkim za pomoc

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom