• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Rybek

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie. Chociaż jestem kobietą to motoryzacja trochę mnie kręci.Liczę na pomoc w razie potrzeby.pozdrawiam.

Avantgarde

Początkujący
Punktów
2
Miasto
GKW
Witam zacne grono, kolegów i koleżanki, pasjonatów i profesjonalistów z forum-mechanika.pl i wszystkich tych dla których motoryzacja to coś więcej niż tylko pokonanie odległości z pkt.A do pkt.B
Do usłyszenia wkrótce hej!

Kosciuszko

Nowy
Punktów
1
Witam wszystkich sedecznie i Pozdrawiam

Wita
Posiadam opla zafira Y20DTH 2000rok
Mam problem rano ,po odpaleniu wydobywa sie dym jasny około 2-3 minut,
potem wszystko jest normalnie -tak codziennie.
Wstyd mi przed sąsiadami,jak postoi dłużej 4-5 godzin znowu to samo.
Do tej pory wymieniłem wtryskiwacze(regenerowane) .
Bardzo proszę o poradę co czynić dalej.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Arco123

Początkujący
Punktów
2
Witam wszystkich!
Jestem nowy na forum. Zajmuję się głównie zabytkową motoryzacją.

Punktów
0
Witam wszystkich majsterkowiczów autek :)

Szukam pomocy w wydawałoby się prostej sprawie. Mam starego mercedesa 2008

C 220 CDI (203.708) 150KM / 110KW i nie wiem jak skasować inspekcję A. Zrobiłam w listopadzie 2019 przegląd i mi go nie skasowano. Próbowałam kasować po obejrzeniu krótkich filmików na youtube. Nie idzie jednak. Nie potrafię wywołać np. "UB 11,9V" Czy ktoś może mi coś doradzić jak tego dokonać ??

Witam zacne grono, kolegów i koleżanki, pasjonatów i profesjonalistów z forum-mechanika.pl i wszystkich tych dla których motoryzacja to coś więcej niż tylko pokonanie odległości z pkt.A do pkt.B
Do usłyszenia wkrótce hej!

Witam wszystkich!
Jestem nowy na forum. Zajmuję się głównie zabytkową motoryzacją.
Witaj Arco123, skoro zajmujesz się zabytkową motoryzacją to może dasz radę mi pomóc ?

Ostatnia edycja:

Arco123

Początkujący
Punktów
2

C 220 CDI (203.708) 150KM / 110KW i nie wiem jak skasować inspekcję A. Zrobiłam w listopadzie 2019 przegląd i mi go nie skasowano. Próbowałam kasować po obejrzeniu krótkich filmików na youtube. Nie idzie jednak. Nie potrafię wywołać np. "UB 11,9V" Czy ktoś może mi coś doradzić jak tego dokonać ??

Witaj Arco123, skoro zajmujesz się zabytkową motoryzacją to może dasz radę mi pomóc ?
Rozumiem, że 2008 to rok produkcji? :) To wcale nie zabytek :p
Ja to takie z lat 50' - 80' ;) Tam nie było elektroniki ;) Nie pomogę.
Sam mam meśka w211 320cdi, ale wożę do "Pana od mercedesów". Z tego co wiem, to bez dedykowanego oprogramowania Star, nie wszystko można przy nich zrobić.

Avantgarde

Początkujący
Punktów
2
Miasto
GKW

W211 z roku 2008 jest to polift, należy przytrzymać guzik reset lub kliknąć nim 3 razy(do sprawdzenia)
Link poniżej http://mr-fix.info/mercedes-w211-service-reminder-reset/

Robimy to na przekreconym kluczyku do pozycji 1 gdy zapala się tylko srs

Punktów
0
Uszanowanko, jak to każdy mechanik czegoś szukam by ułatwić sobie życie. Tak więc oto i jestem.

Hojny67

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie
4 lata pracuje w warsztacie samochodowym forum traktuje jako bazę wiedzy doceniam wszystkich którzy dzieła się swoim doświadczeniem pozdrawiam użytkowników
Hojny67

Do góry Bottom