Grzechu2005
Nowy
- Punktów
- 0
Witam wszystkich i pozdrawiam. 

Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich gorąco

Witam zacne grono, kolegów i koleżanki, pasjonatów i profesjonalistów z forum-mechanika.pl i wszystkich tych dla których motoryzacja to coś więcej niż tylko pokonanie odległości z pkt.A do pkt.B
Do usłyszenia wkrótce hej!
Witaj Arco123, skoro zajmujesz się zabytkową motoryzacją to może dasz radę mi pomóc ?Witam wszystkich!
Jestem nowy na forum. Zajmuję się głównie zabytkową motoryzacją.
Rozumiem, że 2008 to rok produkcji?Witam wszystkich majsterkowiczów autek
Szukam pomocy w wydawałoby się prostej sprawie. Mam starego mercedesa 2008
C 220 CDI (203.708) 150KM / 110KW i nie wiem jak skasować inspekcję A. Zrobiłam w listopadzie 2019 przegląd i mi go nie skasowano. Próbowałam kasować po obejrzeniu krótkich filmików na youtube. Nie idzie jednak. Nie potrafię wywołać np. "UB 11,9V" Czy ktoś może mi coś doradzić jak tego dokonać ??
Witaj Arco123, skoro zajmujesz się zabytkową motoryzacją to może dasz radę mi pomóc ?
To wcale nie zabytek
Tam nie było elektroniki
Nie pomogę.Witam wszystkich majsterkowiczów autek
Szukam pomocy w wydawałoby się prostej sprawie. Mam starego mercedesa 2008
C 220 CDI (203.708) 150KM / 110KW i nie wiem jak skasować inspekcję A. Zrobiłam w listopadzie 2019 przegląd i mi go nie skasowano. Próbowałam kasować po obejrzeniu krótkich filmików na youtube. Nie idzie jednak. Nie potrafię wywołać np. "UB 11,9V" Czy ktoś może mi coś doradzić jak tego dokonać ??
Witaj Arco123, skoro zajmujesz się zabytkową motoryzacją to może dasz radę mi pomóc ?
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!