Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam, jeżdżę Mercedesem 210 E avangarda, mam nadzieję że w razie potrzeby znajdę tutaj pomoc i radę. Pozdrawiam wszystkich.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
WitamWitam wszystkich serdecznie.
Witam serdecznie, znalazlem się tutaj przypadkowo, gdyż szukam kodu do odblokowania radiaRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam jestem mechanikiem samochodowym . Mam warsztat samochodowy .Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam serdecznie jak nick wskazuje klimatyzacją i wentylacjąRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Zajmuje się na codzień informatykaRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Szukam części do samochodówZajmuje się na codzień informatyka![]()

Szukam części do samochodówZajmuje się na codzień informatyka![]()

To jedź do aso lub elektronika, w czym problem?Witam poszukuje kodu do radia opel corsa 2003